Continuă scandalul din partidul condus de Diana Șoșoacă. Noi acuzații lansate de soțul senatoarei

0
109

Dumitru Silvestru-Șoșoacă lansează noi acuzații la adresa soției sale, senatoarea Diana Șoșoacă. El a fost suspendat din funcția de prim-vicepreședinte al partidului de soție, pe care a acuzat-o de abuz.  

Soțul Dianei Șoșoacă lansează noi acuzații FOTO Arhivă

Soțul Dianei Șoșoacă lansează noi acuzații FOTO Arhivă

Există anumite tipare (tipologii – vizibile dealtfel) care acționează in jurul tău si te speculează emoțional:

Când cineva te îndeamnă luni de zile să mergi la Moscova si tu accepți această presiune ca și când ar fi ceva normal…

Când cineva te promovează în exces ducându-ți in derizoriu potențialul de lider pe care îl ai, transformându-te în vedetă pentru interesele sale personale și profesionale….

Când altcineva îți adună vreo câteva zeci de oameni și te laudă ca pe o zeiță, iar tu ajungi să te simți măgulită pentru asta”, scrie Dumitru Silvestru-Șoșoacă pe Facebook într-o scrisoare deschisă adresată soției. 

Diana Șoșoaă și-a amenințat soțul, transmițând un mesaj mai dur. 

„Am un mesaj special pentru tine, Silviu. Dacă nu încetezi, voi da pe față numele celor care stau în spatele tău. E ultimatum. Ia labele de pe partidul SOS România! Luați labele de pe această speranță a poporului român.

Nu am să permit niciodată nimănui să își bată joc de lupta națională. Pentru mine viață personală nu mai există de mult! De când m-am implicat în această luptă împotriva sistemului! Sunt doar mamă”, a spus Șoșoacă în cadrul unui videoclip publicat pe Facebook.

Suspendat de soție 

Senatoarea Diana Şoşoacă şi-a suspendat soţul din funcţia de prim-vicepreşedinte al SOS, motivând că decizia a fost luată pentru a-l putea „scoate din ghearele serviciilor care l-au înconjurat”.

Dumitru Silvestru-Şoşoacă a acuzat-o la rândul său pe soția sa de acţiuni abuzive, susținând că decizia este ilegală.

Ulterior, pe 19 februarie, Biroul Executiv al SOS a transmis un comunicat prin care anunță menținerea suspendării. 

„Vă informăm că Partidul S.O.S. România își menține decizia de suspendare, pentru o perioada de 6 luni, din funcția de prim vicepreședinte a domnului Silvestru Dumitru Șoșoacă.

Decizia a fost luată după încălcările repetate ale domniei sale ale dispozițiilor Statutului Partidului S.O.S. România. Forurile statutare se vor pronunța în situația în care domnia sa înțelege să o conteste, lucru care nu s-a întâmplat până acum.

Considerăm că declarațiile domniei sale din mass media aduc o gravă atingere imaginii partidului și atrag consecințe de natură civilă si penală.  Biroul Executiv Central, din care face parte, va analiza oportunitatea excluderii domniei sale din partid”, arată comunicatul transmis de Biroul Executiv Central al Partidului S.O.S. România

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here