Daca vrei o viata asa cum ai visat, vino la cel mai bun studio de videochat!

0
1529


In ziua de astazi, este foarte greu pentru tinerele aflate la inceput de drum sa isi gaseasca un loc de munca pe placul lor, unde sa aiba posibilitatea sa se remarce si sa castige suficient cat sa duca o viata lipsita de griji financiare. De cele mai multe ori, ele gasesc joburi prost remunerate, cu ture de 10-12 ore, unde nici macar nu au parte de vreo stabilitate sau de vreo recunoastere. De asemenea, instabilitatea de pe piata muncii le determina sa caute de la inceput o cariera banoasa, care sa le ajute sa-si realizeze cele mai arzatoare dorinte cat mai devreme in viata.

De aceea, atunci cand li se ofera posibilitatea sa se angajeze la un studio de videochat premium, unde castigul lunar poate ajunge chiar si la 10.000 de dolari, nu este de mirare ca ele accepta provocarea.

Ca in orice alt domeniu, industria videochatului nu este lipsita de capcane. Anunturile de angajare sunt pline de promisiunea unor venituri foarte mari, insa cat de reale sunt acestea? Nu putine sunt studiourile de videochat care functioneaza ilegal si care promit comisioane de 80% sau venituri fabuloase, fara sa le poata dovedi.

Aceste lucruri nu se intampla atunci cand alegi sa lucrezi in cel mai bun studio de videochat din Romania, Studio 20, care functioneaza 100% legal. Aici, poti consulta registrele contabile ale modelelor, fie la interviu sau ulterior, dupa angajare, pentru a te convinge de veridicitatea lor. Toate sumele sunt obtinute 100% legal si sunt transferate modelelor o data la doua saptamani, direct in conturile deschise pe numele lor, la orice banca din Romania doresc.

Studio 20 nu lucreaza cu bani in mana, carduri dubioase, firme offshore, salariu minim pe contract si restul la negru sau alte practici ilegale, asa cum fac multe alte studiouri de videochat din tara si de peste hotare. Inca din prima ta zi in cadrul acestui studio de videochat, vei semna un contract legal de artist-interpret, in care sunt stipulate toate drepturile si obligatiile ambelor parti. In acest fel, ai siguranta ca lucrezi intr-un mediu stabil si perfect legal, unde ai toate premisele pentru o cariera fulminanta in domeniul videochatului.

Cu peste 17 ani de experienta si numeroase locatii pe trei continente (Europa, America de Sud si America de Nord), Studio 20 este singurul studio de videochat din lume certificat Jasmin la nivel Gold. Acest lucru reprezinta o recunoastere a seriozitatii si implicarii de care da dovada managementul acestei companii si aduce cu sine numeroase beneficii pentru modelele Studio 20.

Stim cat de important este pentru o tanara aflata la inceput de cariera sa aiba parte de suport moral, dar si financiar, de aceea, in primele 3 luni vei avea un venit minim garantat de 1.000 de dolari. Pe langa acest lucru, iti oferim si ajutor material pentru a-ti completa trusa de machiaj si garderoba de lucru.

Ca sa lucrezi in cadrul unui studio de videochat marca Studio 20 si sa faci performanta, nu ai nevoie de experienta anterioara. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti respecti turele stabilite, sa fii serioasa, perseverenta, sa ai un aspect fizic placut, sa fii comunicativa, sa cunosti foarte bine limba romana si sa ai cunostinte de baza ale limbii engleze. De restul se vor ocupa profesionistii nostri. Vei beneficia de cel mai bun training disponibil in aceasta industrie. De la cursuri individuale gratuite de limba engleza, pana la cele de cultura generala si machiaj, trainerii de la Studio 20 te vor invata tot ceea ce trebuie sa stii pentru a face performanta in acest domeniu.

Daca te temi ca nu vei reusi sa ai membri fideli sau ca nu vei avea suficient trafic pentru a-ti atinge obiectivele financiare, afla ca Studio 20 te va ajuta sa iti creezi un brand puternic si sa ai incasarile fabuloase pe care ti le doreai. Datorita unui buget de marketing de peste 100.000 de dolari pe luna, modelele din toate studiourile de videochat Studio 20 primesc trafic dedicat, prin rotatie. Astfel, mai mult de 300.000 de vizitatori sunt redirectionati zilnic de noi catre modelele noastre, pentru ca acestea sa aiba venituri substantiale si sa isi indeplineasca obiectivele propuse. De asemenea, te ajutam sa ai venituri consistente si din siteurile personale sau din programe de afiliere.

Nu in ultimul rand, apreciem munca serioasa si eforturile depuse, de aceea, iti oferim bonusuri de fidelitate si comisioane cumulative, care pot reprezenta 65% dintre veniturile tale.

Studio 20 este cu adevarat cel mai bun studio de videochat, care te poate ajuta sa castigi sume uriase, prin profesionalismul si beneficiile financiare pe care ti le ofera. Daca esti interesata de o cariera la cel mai mare studio de videochat din lume, completeaza formularul „Angajari videochat” disponibil pe site, suna la numarul  0747.777.757 sau trimite un CV pe adresa contact@studio20.com! Indrazneste sa fii independenta financiar si sa obtii recunoasterea la care ai visat toata viata, alaturi de Studio 20!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here