Goţiu e un coleg care odată la trei zile cere demisia conducerii. Face parte din farmecul USR

0
126

„Mihai este un coleg care odată la două-trei zile cere demisia conducerii. E un lucru care face parte din farmecul USR. Dincolo de asta, poziţionarea partidului şi documentul doctrinar şi referndumul de centru-dreapta care va avea loc în februarie vine tocmai în logica aceasta de a le prezenta românilor o alternativă şi o direcţie consistentă despre cum vrem să schimbăm România. Au fost trei ani de zile în care USR a dovenit în Parlament că are şi forţă şi energie şi caăacitate de a reprezenta cetăţenii. În acest moment, e fundamental necesra pentru România să vadă dinspre USR şi dinspre alianţa USR-PLUS cum vom face acceastă schimbare”, a spus Dan Barna, în cadrul unei conferinţe de presă.

Liderul USR precizează că referendumul intern organizat în partid a rezolvat mereu problemele în situaţiile critice.

„Dacă ne uităm la istoria de tei ani a USR, în momentele critice referendumul intern a venit şi a dat răspunsul care s-a dovedit corect”, a subliniat Barna.

Reacţia vine în contextul în care Mihai Goţiu l-a întrebat pe Dan Barna dacă îşi dă demisia în cazul în care peste jumătate din membrii USR nu îşi asumă documentul doctrinar al partidului. Senatorul USR a mai întrebat dacă formaţiunea reprezintă acum cu adevărat cetăţenii sau doar pretinde că este anti-sistem.

Dan Barna a pus la dispoziţia membrilor partidului, înainte de începerea referendumului intern, documentul doctrinei pentru poziţionarea ca partid de centru dreapta modern. În document, este prezentat planul de acţiune, structurat în cinci paşi şi 10 pachete de politici pentru guvernarea USR.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here