SĂGEȚI. PSD: „Românii devin ciumații Europei. Iohannis și Orban au dus România în zona roșie” | PNL reacționează: Responsabilii de postarea mizerabilă să zboare din partid

0
199

Cele mai puternice partide din România nu contenesc să-și arunce săgeți reciproce. În contextul creșterii accelerate a numărului de cazuri de coronavirus Partidul Social Democrat acuză guvernul liberal că strategia de luptă contra pandemiei a eșuat și că românii devin „ciumații Europei”. În același timp, reprezentanții PNL susțin că mesajul este o „mârlănie” față de cei  care suferă și îi acuză pe pesediști că ar fi sabotat fiecare măsură a Guvernului de combatere a bolii COvid-19. 

Partidul Social Democrat a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa conducerii.

„Românii devin ciumații Europei, iar pentru asta trebuie să-i mulțumim guvernului Orban! Dramatic este faptul că strategia lor de luptă contra pandemiei a eșuat, iar românilor li se închid granițele Europei. Pentru a-și continua furturile din bani publici, Iohannis și Orban au dus România în „zona roșie”. La asta se pricep! Să distrugă tot – economie, locuri de muncă, nivel de trai”, se arată în postarea de pe pagina oficială a Partidului Social Democrat.

Alina Gorghiu: „Este inacceptabilă o asemenea mârlănie față de suferința celor care pătimesc din cauza noului coronavirus!”

Prim-vicepreședinte PNL Alina Gorghiu cere ca autorii acestui mesaj să fie demiși din partid:

„Ciuma roșie si-a dat masca jos!!! Cer conducerii PSD să îi zboare urgent din partid pe responsabilii de postarea mizerabilă în care românii sunt făcuți „ciumații Europei”!!! Este inacceptabilă o asemenea mârlănie față de suferința celor care pătimesc din cauza noului coronavirus! Mai ales că știm bine cu toții cum pesediștii au sabotat fiecare măsură a Guvernului de combatere a bolii. Și cum o scaldă și acum cu legea carantinei.
Pentru că PSD din prima secundă în care a început criza sanitară în România și-a dorit ca numărul de îmbolnăviri să fie mare, ca aceasta să nu poată fi gestionată, ca Guvernul Orban să eșueze, doar pentru câștigul lor electoral.
Iar amânarea de astăzi a votului în Senat pentru o lege atât de importantă pentru sănătatea oamenilor denotă iresponsabilitate și nepăsare! Ca să aibă loc ședința CEx înainte? Pai stă sănătatea publică în loc de domnul Ciolacu care vrea să se pună la adăpost de criticile contracandidatului său cu votul CEx-ului?! Dacă mai aveau un gram de moralitate, ar fi convocat CEx inainte de votul de la Camera Deputatilor! Văd că CEx nu lucrează sâmbăta, deci, dacă sunteți îngrijorați pentru sănătatea voastră, trebuie să stați așa până luni, cel mai devreme, când boierii de la PSD au timp să-și miște fizicul la ședință. Că doar online ce sens are în epoca digitalizării?!
Nu uitați: legea permite ca, într-o situație de epidemie, autoritățile competente să dispună măsuri simple: izolare la domiciliu, carantină!”, este mesajul Alinei Gorghiu.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here