CTP, despre revenirea la catedră a Monicăi Anisie: Este vorba despre un gest de imagine absurd. Poți avea urgențe secundă de secundă și tu ești la ore

0
57

Cristian Tudor Popescu este de părere că îi va fi imposibil Monicăi Ansie să se descurce în acest an școlar și cu funcția de ministru al Educației și cu postul de dirigintă. Gazetarul CTP consideră că decizia Monicăi Anisie de a profesa ca dirigintă a clasei a V-a este un „gest de imeagine absurd”, care nu îi va permite să se concentreze asupra sarcinilor de ministru.  

CTP consideră că Anisie desconsideră în acest mod atât funcția din Guvern cât și postul de dirigintă.

„De la partid, i s-a spus probabil că trebuie să facă asta. De ce? Pentru că dă bine din punct de vedere politic. Prin acest gest, doamna Anisie desconsideră atât funcția de ministru al Educației, cât și postul de profesor.

Cum să le facă împreună? Este vorba despre un gest de imagine absurd. Poți avea urgențe secundă de secundă, izbucnește un focar, se îmbolnăvesc 50 de copii, tu unde ești? La ore!”, a declarat CTP la EuropaFM.

CTP, despre decizia Monicăi Anisie de a se întoarce la catedră: De la partid, i s-a spus probabil că trebuie să facă asta

Gazetarul a criticat și modul în care a început anul școlar 2020-2021 și implicit lipsa de consecvență a ministrului Educației în declarații:

„Ar fi trebuit s-avem o simulare a începerii școlii, să vedem unde merge online și nu merge online, unde au tablete, unde n-au, unde există personal suficient sau medici.

Doamna Anisie, când a venit la minister, nu știa care sunt problemele de 20 de ani ale sistemului de învățământ? Nu știa, pentru că ne-a zis de atunci: «Mă duc la Minister ca să aflu de acolo care sunt problemele sistemului de învățământ»”, a spus CTP.

Monica Anisie, profesoară de Limba și Literatura Română a decis ca anul acesta să fie diriginta clasei a V-a la liceul Tudor Vianu din Capitală.

„Vom avea timpul necesar, totul se va desfasura in afara programului de lucru de la Ministerul Educatiei”, a declarat duminică, Monica Anisie.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here