Primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz, a ieșit din izolare. Acesta a fost testat negativ pentru Covid-19

0
429

Primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat astăzi pe Facebook că a ieșit din izolare, datorită rezultatului negativ al celui de-al doilea test Covid-19.

Dominic Fritz a fost testat negativ la ambele teste făcute

Dominic Fritz a anunțat astăzi pe Facebook că a fost testat negativ pentru a doua oară pentru Covid-19. În mesajul său, acesta i-a indemnat pe români să aibă grijă de ei și de cei din jur.

„Am făcut încă un test de Covid-19 astăzi și a ieșit și el negativ. Nici nu am și nu am avut simptome, așa că pot ieși din auto-izolare. M-am încălțat deja pentru o plimbare la soare!

Rog mult să aveți grijă de voi și de cei din jur. Purtați mască, aerisiți bine, fiți buni unii cu ceilalți la distanță. În ultimele zile am lucrat cu echipa mea, printre altele, la un plan ca să facem din Timișoara un oraș exemplar în combaterea pandemiei. Revin în curând cu detalii, ținem aproape!”, a scris Dominic Fritz pe pagina sa de Facebook.

Primarul ales al Timișoarei a intrat în izolare pe 7 octombrie, după ce s-a întâlnit cu o persoană confirmată cu coronavirus. În aceeași zi, a făcut primul test, care i-a ieșit negativ.

Dominic Fritz: Este nevoie de teste speciale pentru diferenţierea cazurilor COVID-19 de virusurile sezoniere

Primarul Dominic Fritz anunță că în Timișoara nu mai există locuri la Terapie Intensivă, că personalul medical este epuizat și că va fi nevoie de achiziția unor teste speciale pentru a diferenția coronavirusul de virusurile sezoniere. 

Primarul ales al Timișoarei, care s-a testat ieri negativ pentru coronavirus, dar care stă totuși în izolare după ce a luat contact cu o persoană bolnavă de Covid-19, a transmis un mesaj pe Facebook pentru a evidenția situația orașului de pe Bega în ceea ce privește coronavirusul. Este nevoie de teste speciale prin care să se diferențieze coronavirusul de virusul gripal, spune noul primar.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here