Un şofer băut a lovit un autobuz și a fost proiectat pe spaţiul verde al unui sens giratoriu. Bărbatul s-a certat cu polițiștii

0
135

Un bărbat s-a urcat băut la volanul maşinii şi a produs un accident în Pitești. Șoferul  a lovit un autobuz, după care a fost proiectat pe spaţiul verde al unui sens giratoriu

Poliţiştii din Piteşti l-au urmărit, după ce au fost alertați de trecători că  o mașină intră periculos într-un sens giratoriu din oraş.

În jurul orei 11.30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, în timp ce se aflau în patrulare, în zona de competență, au fost sesizați de către un cetățean, că într-un autoturism se află un bărbat inconștient.

Până la sosirea echipajului la locul indicat, autoturismul în cauză își continuase deplasarea și, cu tot efortul polițiștilor și oamenilor de la fața locului de a-l opri, acesta a pătruns într-un sens giratoriu, unde a intrat în coliziune cu un autobuz.

Maşina lui, un Mercedes, s-a ciocnit cu un autobuz şi a fost proiectat pe spaţiul verde, în urma impactului. Abia după ce poliţiştii au spart geamul maşinii, şoferul s-a trezit.

Pentru că șoferul era inconștient și pentru a nu pune în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic, oamenii legii au fost nevoiți să spargă geamul autoturismului.

„Până la sosirea echipajului la locul indicat, autoturismul în cauză îşi continuase deplasarea şi, cu tot efortul poliţiştilor şi oamenilor de la faţa locului de a-l opri, acesta a pătruns într-un sens giratoriu, unde a intrat în coliziune cu un autobuz. In urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe spaţiul verde. Aici, pentru că şoferul era inconştient şi pentru a nu pune în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic, oamenii legii au fost nevoiţi să spargă geamul autoturismului. Poliţiştii au observat că bărbatul prezenta semne vitale, iar la scurt timp a început să devină semiconştient”, informează Poliţia judeţeană Argeş.

Polițiștii au observat că bărbatul prezenta semne vitale, iar la scurt timp a început să devină semiconștient.

Conducătorul auto, un bărbat de 40 de ani, a fost preluat de un echipaj medical, conștient. După acordarea primelor îngrijiri medicale, a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0, 40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În timpul procedurilor specifice ulterioare, bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, a devenit agresiv, fiind imobilizat de poliţişti şi condus la sediul poliţiei”, mai transmit poliţiştii.

Verificările în acest caz continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul şi pentru luarea măsurilor legale.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here