Mircea Badea, propunere inedită pentru HoReCa: Mai recomand și castorii

0
88

Jurnalistul Mircea Badea a făcut o propunere cel puțin inedită la „Sinteza Zilei”, care ar putea salva economia aducând mai mulți turiști în România. Afirmația vine după ce în Sectorul 1 a fost semnalată prezența… vulpilor!

Mircea Badea a întrebat dacă putem vedea și lupi și s-a declarat foarte interesat de momentul în care în Sectorul 1 vor apărea și cămilele. Prezentatorul tv are sfaturi pentru revigorarea turismului în România.

Mircea Badea: „Dar cămile când bagă?”

„Eu dacă aş fi o vulpe aş sta în Sectorul 1. Dar cămile când bagă? Este foarte mişto. Ziceţi, ce aminale aţi vrea să vedeţi în Sectorul 1?

Adevărul este că prinţul Charles vine la localitatea de lângă Sibiu pentru că alteţa sa a zis: domne, mă uit aici şi văd cu animale de tracţiune, adică la carul cu boi.

„Unde mai vezi car cu boi? Coasă? În Europa?”

Unde dracu’ mai vezi car cu boi? Unde mai vezi tu că se dă la coasă? Cine mai coseşte în Europa? Deci domnu’ prinţ vine în România ca în Evul Mediu. Pentru el o călătorie în timp.

Deci va fi foarte tare. Dacă pe lângă vulpi, mai apar nişte râşi, nişte jderi, niște castori să facă nişte chestii mişto, nişte construcţii că şi aşa doar castorii mai pot să construiască ceva în România. Îţi dai seama că va veni turistul străin în Safari? Cum te dai jos la frumosul aeroport Otopeni, frăţioare, la trei minute intri în Safari, tata. Îţi dai seama ce şansă e asta?

„Unde stă Borcea?”

Şi unde stă Borcea? E foarte important, pentru că în Delta Dunării există braţul Borcea. Păi şi în Sectorul 1 nu există? Şi acoloşa pe nordului unde e penthhouse şi e bloace să se facă de acum înainte, în spiritul locului, să se facă penthouse din chirpici”, a propus Mircea Badea.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here