Modelele care fac videochat de lux pot primi locuinte de serviciu

0
899

Pe masura ce s-au inmultit anunturile de angajari videochat, concurenta intre studiourile de lux a crescut, fiecare incercand ca sa ofere fetelor ce doresc ca sa devina modele conditii cat mai bune de lucru, beneficii pe toate planuri, pentru ca sa poata castiga mai mult atat companiile respective, cat si fetele selectate ca sa lucreze in acest domeniu special, in continua dezvoltare in tara noastra, al divertismentului video pentru adultii din strainatate.

Iata de ce studiourile de lux din Bucuresti ofera modelelor recrutate si o locatie ultracentrala unde sa stea, fara a plati vreo chirie. Este, daca vreti, un fel de locuinta de serviciu care vine in momentul in care se semneaza contractul ferm de catre fetele din provincie care nu au unde sa locuiasca din momentul cand sosesc in marea metropola.

Mai exact, iata ce contine oferta de cazare videochat White Agency: o garsoniera complet echipata si mobilata, in care se intalneste o amenajare interioara de top, in armonie cu ultimele tendinte internationale.

Locuintele sunt dotate cu bai cu jacuzzi, fetele ce fac videochat avand chiar si locuri de parcare pentru mașinile lor.

Trebuie mentionat ca locuintele de serviciu pentru modele sunt amplasate chiar in cladirea in care isi are sediul studioul mentionat, asa incat este mult mai simplu ca ele sa ajunga la locul de munca, decat daca ar trebui ca sa strabata intreg orasul pentru asta, pierzand timp pretios pe drum.

Imobilul respectiv se afla sub supraveghere permanenta, cu ajutorul sistemului de monitorizare video antiefractie, plus un bodyguard competent.

In acest mod confidentialitatea modelelor este mai presus de orice indoiala, asa ca ele vor avea parte de cele mai bune conditii de munca si de locuit.

In plus, nici nu vor mai avea griji de ordin gospodaresc, pentru ca vor beneficia si de personal care sa se ocupe atat de curatenia si igienizarea camerelor de lucru, unde se desfasoara propriu-zis activitatea de model de videochat, cat si a garsonierelor unde sunt gazduite fetele. Inclusiv hainele vor fi spalate si calcate in mod gratuit.

Pentru a beneficia de sansa unei gazduiri ultracentrale in Bucuresti, fetele selectate vor trebui totusi ca sa respecti doua condiții relativ simple:


– nu este permisa aducerea animalelor de companie (caini, pisici, hamsteri etc) in garsoniera alocata;

– nu au voie sa aduca prieteni in locatie, pentru a se putea pastra confidentialitatea cat mai buna a ceea ce face fiecare model angajat la agentie

Nu-i așa ca este tentanta aceasta solutie de a sta în gazda gratuit?

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here