Petrov, informatorul securist. Şi-a trădat propriul partid. Cu acest trecut, nu poţi fi decât ruşinat, înroşit şi tăcut

0
213

Potrivit unei postări pe Facebook a purtătorului de cuvânt a UDMR, Hegedus Csilla, Traian Băsescu este un trădător care a înşelat milioane de oameni.

„Petrov, informatorul securist. Şi-a trădat propriul partid, a răsturnat guvernul Ungureanu, căci nimeni nu se poate îndoi că totul a fost făcut cu acordul şi încurajarea lui. Asta i-a fost dictat de cei care l-au şantajat cu trecutul său de securist. Cu acest trecut, nu poţi fi decât ruşinat, înroşit şi tăcut. Dar Petrov nu ştie de ruşine. Iar noi nu-l credem pentru că nu credem securiştii. El e trădătorul, a înşelat milioane de oameni”, se arată în postare.

Reacţia UDMR vine după ce Traian Băsescu l-a făcut pe Kelemen Hunor trădător. Fostul şef al statului a declarat într-o emisiune la Digi24 că Ludovic Orban n-are cum să strângă majoritatea în Parlament.

„Decât dacă merge pe ceea ce eu am numit, la un lucru făcut de mine, soluţia imorală, când am luat partidul lui Voiculescu. Ei, echivalentul e să-l iei pe Ponta acum la guvernare şi pe Tăriceanu şi pe Kelemen Hunor. Ăştia-s trei politicieni care şi-au vândut toţi partenerii, cu niciunul nu au mers până la capăt şi i-au trădat de fiecare dată”, a mai spus fostul preşedinte al României.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here