Cum se maximizează randamentul unei investiții în construcții?

0
148
Brisk

Speculațiile imobiliare fac obiectul rentabilității unei investiții. În domeniul imobiliar, investiția corespunzătoare cumpărării proprietății. Veniturile viitoare vor fi fie chirii viitoare, fie suma colectată din revânzarea imobilului (sau ambele). Randamentul investiției este un coeficient care își propune să calculeze procentul de câștig care trebuie așteptat de la o investiție în comparație cu prețul inițial.

Perioada de recuperare este timpul necesar recuperării investiției inițiale (rentabilitatea investiției egală cu zero). Pentru a știi în ce și cum să investești, Brisk Romania oferă servicii de consultanță, project și cost management în construcții și sunt cea mai bună opțiune dacă dorești să beneficiezi de un project și cost management performant.

Randamentul investiției: definiție

Calculul rentabilității investiției permite conversii și înțelegerea diferitelor strategii: strategia de marketing, satisfacția clienților și indicatorii de performanță. Aceasta este denumită ROI de marketing.

Dar, mai des, rentabilitatea investiției este utilizată pentru a vedea capitalul investit și rentabilitatea reală a investiției și nu doar marja brută. Pentru o investiție rapidă precum închirierea, rentabilitatea investiției este o metodă de calcul pe care trebuie să o efectuezi.

Cu alte cuvinte, rentabilitatea investiției este un indicator esențial pentru a compara diferitele investiții realizate. Îți permite să măsori randamentul unei investiții atunci când iei în considerare sumele investite și banii câștigați sau pierduți.

De asemenea, randamentul investiției este, de asemenea, un indicator esențial pentru alegerea dintre mai multe proiecte și determinarea celui care va aduce cei mai mulți bani în comparație cu sumele inițiale investite.

Scopul rentabilității investiției este dacă o investiție este eficientă și profitabilă. Este adevărat că pe termen mai mult sau mai puțin scurt, o investiție trebuie să fie o sursă de profit pentru a putea fi profitabilă.

Rentabilitatea investiției: la ce servește și pentru cine?

Randamentul investiției poate fi calculat în două cadre diferite:

  • De partea investitorilor, atunci când au de ales între diferite produse sau investiții financiare. Investitorul va lua în considerare rentabilitatea investiției, precum și alți indicatori precum riscul.
  • În cadrul unei companii, în cazul unei alegeri între diferite proiecte. Compania va putea determina în special din randamentele investițiilor produsele sau proiectele cele mai profitabile.

Principalele obiective ale calculului randamentului investiției sunt analiza performanței și ajutarea la luarea deciziilor. Astfel, vei putea să îți reorientezi strategia consolidând anumite investiții sau invers, eliminându-le.

Când să folosești rentabilitatea investiției?

Investitorii folosesc rentabilitatea investiției pentru a selecta un proiect dintre mai multe. Având o rentabilitate a investiției face posibilă oferirea unei baze de comparație și, de asemenea, permite măsurarea a posteriori a profitabilității sumelor investite.

Rentabilitatea investiției imobiliare

Este obișnuit să întrebi:

  • Merită să cumperi pentru a închiria sau să revinzi câțiva ani mai târziu?
  • Merită să cumperi pentru revânzare, renovare și apoi revânzare?

În cazul imobilelor în mod specific, va fi necesar să se poată evalua creșterea valorii proprietății în viitor. Dacă azi cumperi la 150.000 €, la cât te așteapți să-ți vinzi proprietatea în 10 ani? Până atunci, cât te-a costat împrumutul în dobânzi? Nu există un răspuns matematic la acest subiect, este vorba despre comportamentul și tendințele pieței, specialiștii imobiliari au o idee despre evoluția sa chiar dacă pot exista surprize.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here